kata, vidám, edzőt

Bemutatkozás

Ilyés-Szűcs Katalin vagyok, ÉLET-ÚT-mutató, bodyART edző, hangtál-terapeuta

Aktívan élek, szeretek mozogni, szervezkedni és jóságot adni. 10 évig SpinRacing órákat tartottam, 6 éve pedig rátaláltam a bodyART-ra és Önmagamra is.

Mi a bodyART? A jóga és a gyógytorna elemeit ötvözi, Egyénre szabott, megerősíti a mélyizmaidat, helyes tartást ad és kitisztítja az elmédet. Erő és tudatosság, mely új irányvonalakat hozott az én Életembe is. Beléptem az illatok Világába, aromaterápiás képzéseken vettem részt, ma pedig már én tartok előadásokat a doTerrra eszenciákról. A háztartásomban mindent lecseréltem kemikáliamentesre és a természet illatát bevarázsoltam a szobákba is. Az elmúlt egy évben elvégeztem a frissítő talp-, a metamorf-, a lélek- és szeretetmasszázs tanfolyamokat.

A fizikai sík, a mozgás mellett már a lélek és a szellem harmonizálásával, érintésterápiákkal és illatos útmutatással segítem a hozzám fordulókat. 2021 márciusában valóra vált egy álom, megnyitotta kapuit az AromaKuckó Kecskemét belvárosában, ahol komplex terápiákkal, egyéni edzéssel és életmód-tanácsadással várjuk a Vendégeket.

Miben tudunk támogatni Téged, ha ellátogatsz az Aromakuckóba?

  • visszanyered az Életerődet
  • tudatosabb Élet vár
  • egyensúlyba kerülsz
  • harmónikusabb, fittebb és vidámabb leszel!

Végtelen szeretetettel várunk!

Cím: Aromakuckó, Kecskemét, Rákóczi u. 20. 1/3.

Elérhetőségek

Szűcs Katalin

+36 30 261 6861

hello@katabodyklub.hu