kata, vidám, edzőt

Bemutatkozás

Szűcs Katalin vagyok, ÉLET-ÚT-mutató, bodyART edző, hangtál-terapeuta, doterra wellness-tanácsadó.

Aktívan élek, szeretek mozogni, szervezkedni és jóságot adni. 10 évig SpinRacing órákat tartottam, 6 éve pedig rátaláltam a bodyART-ra. Én is az önismereti Úton járok, a saját tapasztalásaim, az alkotás és a mozgás által megélt áramlást szeretném átadni a hozzám érkezőknek.

Mi a bodyART? A jóga és a gyógytorna elemeit ötvözi, Egyénre szabott, megerősíti a mélyizmaidat, helyes tartást ad és kitisztítja az elmédet. Erő és tudatosság, mely új irányvonalakat hozott az én Életembe is. Beléptem az illatok Világába, aromaterápiás képzéseken vettem részt, ma pedig már én tartok előadásokat a doTerrra eszenciákról. A háztartásomban mindent lecseréltem kemikáliamentesre és a természet illatát bevarázsoltam a szobákba is. Az elmúlt egy évben elvégeztem a frissítő talp-, a metamorf-, a lélek- és szeretetmasszázs és a hangtál-terapeuta tanfolyamokat.

A fizikai sík, a mozgás mellett már a lélek és a szellem harmonizálásával, érintésterápiákkal és illatos útmutatással segítem a hozzám fordulókat. 2021 márciusában valóra vált egy álom, megnyitotta kapuit az AromaKuckó Kecskemét belvárosában, ahol komplex terápiákkal, egyéni edzéssel, életmód-tanácsadással és lélekemelő programokkal várjuk a Vendégeket.

Miben tudunk támogatni Téged, ha ellátogatsz az Aromakuckóba?

  • visszanyered az Életerődet
  • tudatosabb Élet vár
  • egyensúlyba kerülsz
  • harmónikusabb, fittebb és vidámabb leszel!

Végtelen szeretettel várunk!

Cím: Aromakuckó, Kecskemét, Rákóczi u. 20. 1/3. Csengőn: aromakuckó.

Elérhetőségek

Szűcs Katalin

+36 30 261 6861

hello@katabodyklub.hu