Food Stylist

Flickr Stream

bodyART, testművészet

Már maga az elnevezés is sokatmondó: TESTMŰVÉSZET.

Az alapkoncepció az, hogy az Ember SZELLEM, LÉLEK és TEST hármas egysége. Ebből a gondolatból fejlesztette ki Robert Steinbacher és Alexa Lee ezt az egyedülálló tréninget.

Testünk átmozgatásával és a tudatos légzéssel pozitív hatást gyakorolunk a fizikai testen túl a szellemünkre és a lelkünkre is. A bodyART előnye: magában foglalja a meditációs és a légzési technikákat, a gyógytornát, illetve az erőtréninget egyaránt. Ezáltal fizikai és mentális teljesítményünk is jelentős mértékben javul, vagyis minden téren fittebbé válunk.

Minden gyakorlatot tudatosan, a légzésünkkel összehangolva végzünk, melyek segítik az egyensúlyérzékünk kifejlesztését, oldják az esetleges izomfeszültségeinket és megszabadítanak minket a stressztől. Az edzésen a hasizmunknak van a legnagyobb szerepe, ezzel stabilizáljuk a gerincünket és feszesen tartva könnyebben tudjuk kivitelezni az egyensúly-pozíciókat. Minden olyan izmot megmozgat, amit előtte nem használtunk. Az erős, dinamikus elemek után nyújtás és relaxáció következik, majd egy újabb energetizáló rész, mely segít, hogy újult erővel vághassunk neki a hétköznapi feladatoknak.

Éget, nyújt és erősít. Az eredmény pedig: ERŐS hát, egyenes testtartás, rugalmas test, szálkás izomzat. Egy óra után testileg és szellemileg fittebbnek fogják magukat érezni mindazok, akik egy teljes körű tréningre vágynak.

Téged is várunk csapatunkba, jelentkezz be hozzánk!

Categories